Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دارایی دولت موقت طالبان از واگذاری قرارداد استخراج نفت قوشقره به یک شرکت چینی خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دارایی دولت موقت طالبان اعلام کرد که قرارداد استخراج نفت قوشقره به یک شرکت چینی واگذار شده است.

به گفته این وزارتخانه، براساس این قرارداد شرکت چینی اکسوس با همکاری شرکت دولتی نفت و گاز افغانستان نفت قوشقره را استخراج خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این وزارت افزوده که ۲۰ درصد از این قرارداد متعلق به شرکت نفت و گاز افغانستان بوده و مابقی نیز در اختیار شرکت چینی قرار خواهد گرفت.

طبق این گزارش، وزیر دارایی طالبان دستور امضای این قرارداد را صادر کرده است.

پیش از این ملابرادر، معاون اول نخست‌وزیر طالبان در راس یک هیئت بلند پایه و در سفر به ولایت سرپل چاه‌ها نفت قشقره را افتتاح کرده بود.

دلاور وزیر معادن و پتروشیمی کابینه طالبان در مراسم افتتاح معدن قشقری نیز گفته بود که درآمد این چاه نفت در بازسازی افغانستان هزینه خواهد شد و بخش عظیمی آن به ولایت سرپل اختصاص داده می‌شود.

ولایت‌های سرپل و فاریاب دارای سه چاه نفت به نام‌های قشقری، بازار کمی و زمردسای بوده که بنا به آمار رسمی مقدار ذخایر تثبیت شده این حوزه حدود ۸۷ میلیون بشکه تخمین شده است.

این معدن نفت دارای ۱۰ حلقه چاه بوده، که روزانه به صورت میانگین تا ۱۴ میلیون افغانی درآمد خواهد داشت.

طالبان بدنبال بهبود وضعیت اقصادی افغانستان درپی استخراج معادن افغانستان بوده و بیشتر این پروژه‌ها را با چین قرارداد بسته است.

این در حالی است که در هفته‌های اخیر قیمت بنزین و گازوئیل در بازار کابل به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش پیدا کرده است.

براساس گزارش مراکز فروش مواد سوختی در کابل، هر لیتر گازوئیل در کابل به قیمت ۱۱۸ افغانی و هم لیتر بنزین نیز به ۹۸ افغانی به فروش می‌رسد.

افزایش قیمت گازوئیل در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

به دنبال تسلط طالبان و انسداد ذخایر ارزی از سوی آمریکا، افغانستان با بحران متمادی مواجه شده و سازمان ملل نیز در چندین گزارش گفته است که بیش از نیمی از مردم این کشور به کمک فوری بشردوستانه نیاز دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طالبان نفت استخراج نفت چین شرکت چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است

وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان ضمن استقبال از گشایش خانه تجارت قزاقستان در افغانستان تاکید کرد این اقدام گام مثبت و موثر در تحیکم و توسعه روابط تجاری دو کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان در شبکه اجتماعی ایکس اظهار داشت افتتاح خانه تجارت قزاقستان در افغانستان با هدف افزایش حجم و ارزش مبادلات تجاری دو کشور صورت گرفته است.

وی گشایش خانۀ تجارت قزاقستان در افغانستان را گامی مثبت و موثر در تحکیم و توسعۀ روابط تجارتی میان دو کشور عنوان نمود و اظهار داشت: در نتیجه سفر سال گذشته هیئت رسمی کابل و بخش خصوصی به کنفرانس ارتباطات تجاری، نشست‌های تجاری دوجانبه، نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی افغانستان در شهر آستانه، صادرات کابل به قزاقستان افزایش یافته است.

«یوسینتایف» رئیس خانه تجارت قزاقستان در افغانستان، هدف این کشور از گشایش خانه تجارت را افزایش حجم و ارزش مبادلات تجاری میان دو کشور عنوان کرد و افزود قزاقستان علاقمند به گسترش روابط تجاری با امارت اسلامی افغانستان است.

قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارندایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستانطالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد

پیش از این، نورالدین عزیزی به رویترز گفته بود هیئت حاکمه افغانستان با همکاری و مشارکت قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز لجستیکی در هرات با هدف تبدیل شدن به نقطه لجستیکی برای صادرات منطقه به توافق رسیده است.

هیئت حاکمه افغانستان در سه سال گذشته روابط تجاری نزدیکی با قزاقستان و ترکمنستان داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • وقوع انفجار در مرکز ولایت بدخشان افغانستان
  • وقوع انفجار در شمال شرق افغانستان
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان